facebook

Конкурс за нова песен "New University Talent"

За конкурса

karusel-reglament2_1050x399_crop_478b24840a

 

Конкурсът за нова песен “New University Talent" се организира от Нов български университет и се провежда с медийната подкрепа на bTV Radio Group.

Основна цел на инициативата е подкрепа на талантливите млади хора - изпълнители, композитори, текстописци, аранжори, създаващи оригинален музикален продукт на български език. 

 

 

Конкурсът “New University Talent“ е продължение на една от най-важните мисии на Нов български университет да свързва младите хора с големите артисти на България и да вдъхновява новите поколения музиканти. Повече от десет години организираме успешно майсторските класове на Райна Кабаиванска, Вики Алмазиду, проф. Людмил Ангелов, проф. Сузана Клинчарова и други, чрез които даваме възможност на млади изпълнители да се докоснат до таланта на големите имена в българското музикално изкуство.  

 

 

Нов български университет предоставя условия за реализиране на професионални звуко- и видеозаписи на музикални произведения, създавани от студенти, преподаватели,  популярни български артисти. С конкурса “Nеw University Talent" студиата на модерния ни Радио-телевизионен център отварят врати и за талантливите млади хора на България.